هیچ آگهی در این گروه ثبت نشده است
جراحی سینه؛ همه چیز درباره بزرگ کردن و کوچک کردن سینه زنان
چرا جراحی سینه انجام میشود؟
خانمهایی که به کلینیک جراحی پلاستیک برای جراحی سینه مراجعه میکنند از دید جراح به یکی از چهار گروه زیر تعلق دارند:
- آنهایی که سینههایی کوچک ، متقارن و رشد نیافته دارند یا به دلیل حاملگی و شیردهی دچار افتادگی و یا کوچک شدن سینه شدهاند.
- خانمهایی که سینههای بزرگ و اغلب همراه با افتادگی دارند.
- خانمهایی که از حجم و اندازه سینه خود راضی هستند ولی افتادگی سینه یا نوک سینه دارند.
- خانمهایی که افتادگی شدید سینه دارند و در عین حال حجم سینه فعلیشان متناسب با اندامشان نیست و کوچکتر از حجم ایدهآل است.
روش های جراحی سینه
لیپوساکشن: یکی از روشهای کوچک کردن سینهها میباشد که در این روش ابتدا مایع مناسب حاوی ماده بیحسی و منقبض کننده عروق به داخل سینهها تزریق میشود و سپس با ایجاد سوراخهای دو تا سه میلیمتری در جاهای مناسبی از پوست سینه با استفاده از کانولا چربی داخل سینه ساکشن شده و حجم سینه کوچکتر میشود اما این کار افتادگی سینه را اصلاح نمیکند. پس برای افرادی مناسب است که مقدار زیادی چربی در سینه دارند مثل زنان یائسه و افرادی که جای عمل روی سینههایشان را نمیپذیرند و یا اصلاح افتادگی مد نظرشان نیست . همچنین با این روش قبل از عمل نمیتوان پیشبینی کرد که چه حجمی از سینه را میتوان کوچک کرد.
برش سینه: برای کوچک کردن سینه از برشهای متعدد و متفاوتی استفاده میشود که هر چقدر سینه بزرگتر ، افتادهتر و پوست اضافه بیشتری داشته باشد، باید برش وسیعتری هم داده شود. در سینههای خیلی بزرگ و افتاده که باید بافت زیادی برداشته شود نیاز به برش دور هاله و برش عمودی زیر هاله و برش افقی در چین زیر سینه میباشد. اگر سینهای خیلی هم بزرگ نباشد ولی پوست اضافه زیادی داشته باشد باز هم از برش لنگری برای اصلاح کامل سینه استفاده میشود. نتیحه این عمل ایجاد سینههایی کوچکتر ، سفتتر و بالا کشیدهتر میباشد. بسته به روش جراحی برای نهایی شدن فرم سینهها گاهی تا یک سال بایستی صبر کرد.
علاوه بر روشهای جراحی سینه که برای کوچک کردن سینه متداول هستند برای افزایش حجم سینههایی که بیش از حد نرمال کوچک هستند از روشی تحت عنوان ایمپلنت استفاده میشود.
البته گاهی حتی با تمریناتی آسان برای کوچک کردن سینه بدون عمل جراحی نیز میتوان این مشکل را برطرف نمود. فرد میبایست خود به این نتیجه برسد که آیا واقعا لازم است خود را به تیغ جراحی و عوارض پس از آن بسپارد یا خیر؟

دلیل افتادگی سینهها
در اکثر زنان پس از زایمان و شیردهی ، افزایش سن و تغییرات وزن تغییراتی در ظاهر سینههایشان ایجاد میشود. سینهها شکل اولیه خودشان را از دست میدهند و سفتیشان کم شده و شروع به شل شدن میکنند و هاله و نوک سینه از جای اصلیشان که در برجستهترین قسمت سینه است به سمت پایین جا به جا میشود. برای این افراد لازم است از پروتز کوچکتر استفاده شود و لیفت هم با حداقل کشیدن پوست انجام پذیرد. کلا این عمل جراحی برای بیماری مناسب است که توقعات واقعی داشته باشد ، از محدودیتهای عمل آگاه باشد و در انجام دستورات بعد از عمل منظم و دقیق باشد و بتواند جراح را در هنگام بروز عوارض احتمالی همراهی کند.درمان افتادگی سینهها به این عمل که با کشیدن پوست سینه همراه است ماستوئکسی میگویند. با این روش جراحی سینه، سینههای شل شده مجددا شکل گرفته و بالا میآیند بدون اینکه حجم کلی سینه تغییر کند. حتی به علت آنکه در این عمل پوست اضافه برداشته شده و بافت سینه به حالت فشرده در میآید سینهها کوچکتر دیده میشوند.
مواردی در ارتباط با جراحی سینه برای درمان افتادگی سینه:
- اگر سینه شل و حجم آن کم شده ولی شکل آن خوب و هاله و نوک سینه در جای مناسب قرار دارند فقط با گذاشتن پروتز مناسبی میتوان نتیجه بسیار خوبی بدست آورد.
- اگر فرد از سایز فعلی سینهاش راضی نیست و میخواهد که سینه بزرگتری داشته باشد در این صورت عمل اصلاح افتادگی همزمان با گذاشتن پروتز باید انجام شود که هر چه افتادگی بیشتر باشد مقدار برش جراحی بیشتر خواهد بود.
- اگر سینه شل و حجم آن کم شده و هاله و نوک سینه پایینتر از حد طبیعی واقع شده است چنانچه فرد از اندازه سینه خود راضی باشد در این صورت پوست اضافه برداشته شده و از بافت قسمت زیر سینه جهت برجسته و پر کردن قسمت بالای سینه استفاده میشود.
- حاملگی مجدد ، تغییرات شدید وزن و افزایش سن ممکن است سبب شل شدن مجدد سینهها شوند. توصیه میشود پس از جراحی بطور دائم سوتین استفاده شود.

نکاتی که بیماران در ارتباط با انجام جراحی سینه باید بدانند
- سلامتی عمومی این افراد باید در حد قابل قبول و خوب باشد. عمل جراحی سینه برای فردی که مشکلات زمینهای مانند قلبی ، ریوی ، کبدی ، کلیوی ، عصبی روانی و... دارد و این مشکلات بررسی و کنترل نشدهاند میتواند خطرناک باشد.
- در افراد بالای 35 سال و در صورت وجود سابقه فامیلی یا شخصی در سن پایینتر بهتر است قبل از عمل ماموگرافی و یا سونوگرافی سینه انجام پذیرد.
- قرص ضد بارداری در فاصله دو هفته قبل تا دو هفته بعد از عمل سینه مشکل آفرین خواهد بود.
- استعمال هر نوع دخانیات روی کیفیت زخم اثر منفی دارد.
- در یک هفته اول بعد از عمل جراحی حرکات بازوها و تنه نباید شدید و ناگهانی باشد اما محدودیت حرکت وجود ندارد و شما میتوانید راه بروید و کارهای روزمره را به آرامی انجام دهید.
- اگر از فرم و شکل و اندازه سینه خود راضی هستید.
- اگر به خاطر مشکلات روحی و یا خانوادگی میخواهید عمل کنید.
- اگر به اصرار فرد دیگری (همسر ، دوست و...) میخواهید عمل کنید.
برگرفته از سایت ستاره
در همیار بیوتی اطلاعات تماس تمامی پزشکان متخصص و فوق تخصص جراحی سینه در دستان شماست. همیار بیوتی مرجع اطلاعات تماس تمامی پزشکان متخصص و فوق تخصص جراحی سینه